Kurumsal


Adım Psikoloji Dil ve Konuşma Merkezi; çocuk-ergen ruh sağlığı alanında danışmanlık, aile eğitimleri hizmeti sunan bir merkez olarak Uzm. Psk. Çağla Tuğba Dortluoğlu tarafından kurulmuştur.

Sağlıklı çocuk yetiştirmenin önemine inanmaktadır. Çünkü sağlıklı çocukların; ileride sağlıklı bireyler oluşturacağını ve onların da sağlıklı bir nesli meydana getireceğini düşünerek hizmet vermeye başlamıştır.

Kurumumuzda özellikle multidisipliner bir bakış açısıyla değerlendirme yapılmaktadır. Çocukların gelişimsel değerlendirmeleri farklı branşlardaki uzmanların birlikte hareket etmesi ile sağlanmaktadır. Bu noktada çocuk yada ergen için uygun olan danışmanlık planı hazırlanmakta ve akabinde okul-rehberlik birimi işbirliğinde uygulanmaktadır. 

 
Bireye uygun olarak hazırlanan danışmanlık programının / bireyselleştirilmiş eğitim planının takibi yine uzmanlar tarafından yapılmakta ve süreçte işbirliği içinde olduğu çocuk-ergenle temas halinde olan herkes ile etkileşim-bilgilendirilme süreci devam etmektedir. Kurumumuz danışmanlık sürecinin sonlandırıldığı durumlarda bile aile-okul işbirliğinin sürekliliğine inanmaktadır. Bu sebeple gelişimin ömür boyu devam ettiğini düşünerek teması sürdürmektedir.
 
 
Göztepe Mah. Dr.Rıfat Paşa Sk. Sadık Bey Ap. No:27 K:12 D:12 Göztepe İstanbul
0216 386 70 92