Ulaşım

ADIM PSİKOLOJİ DİL VE KONUŞMA MERKEZİNE ULAŞMAK İÇİN

 

Merkezimiz minibüs caddesine 15 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. 

 

Merkezimize araçsız gelen / toplu taşıma kullanan misafirlerimiz için adres tarifimiz:

 

Pendik ve Kadıköy istikametinden geliyorsanız, Kadıköy- Pendik minibüs veya otobüs hattını (Göztepe benzinciden geçen bütün hatlar) kullanabilirsiniz. Pendik yönünden gelenler için Sahrayıcedit Cami durağını geçtikten sonra “Sahrayıcedit” durağında  (Durağın arkasında DENTGROUP DİŞ KLİNİĞİ ya da Carrefour`u göreceksiniz)  veya Göztepe Benzinci durağında inebilirsiniz. Kadıköy yönünden gelen misafirlerimiz ise, Göztepe Benzinci durağında veya Sahrayıcedit Cami durağında inebilirsiniz.

Pendik yönünden gelip eğer Sahrayıcedit durağında indiyseniz, minibüs yoluna doğru baktığınızda karşınızda Migros`u ve onun yanında Yeşil Park Cafe`yi göreceksiniz. Kadıköy yönünden gelen misafirlerimiz ise; Sahrayıcedit durağının 100 metre gerisine doğru yürüyerek Yeşil Park Cafe`yi göreceklerdir. (Eğer minibüsle geliyorsanız, Ömerpaşa sokağında ya da Erenköy Kız Lisesi Sokağında inmek istediğinizi söyleyebilirsiniz). Yeşil Park Cafe`nin yanındaki sokaktan (Ömerpaşa Sokağı) girerek yaklaşık 10 dakika hiçbir yere sapmadan yürümeniz gerekmektedir. Yürüyüşünüz esnasında sağınızda Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi ve solunuzda Erenköy Kız Lisesi kalacak. Yürümeye devam ettikten yaklaşık 5 dakika sonra ise bir yol ayrımına geleceksiniz. Karşınıza çıkan tabelada Göztepe/Çevreyolu yönüne yani sağ tarafa doğru dönüp yürümeye başladığınızda merkezimizin bulunduğu Sadık Bey apartmanı sağınızda kalacak. 

Eğer Göztepe Benzinci durağında inerseniz; Göztepe Benzincinin önünden Bağdat caddesine doğru yürümeniz gerekmektedir. İstasyon caddesinde yürümeye başladıktan sonra ilk ışıklarda solunuzda bir çiçekçi, ikinci ışıklarda ise solunuzda Tatlıhan`ı göreceksiniz. İkinci ışıkları geçtikten sonra solunuzda bir inşaat yapımı ve sağınızda Barker Kırtasiyeyi (yeni yapılan tren yolu inşaatının orada) göreceksiniz. İnşaat solunuzda kalacak şekilde yeni yapılan tren yoluna paralel bir şekilde sol taraftan giriniz. Yürüyüşünüz esnasında solunuzda YÖM Okulları kalacak. Ondan yaklaşık 2- 3 dk sonra merkezimizin bulunduğu Sadık bey apartmanı ise solunuzda kalacak. 

Bağdat Caddesi istikametinden geliyorsanız; Göztepe cadde ışıklarda inerek istasyon caddesinden yukarı doğru yürüyebilir, taksiye binebilir, Göztepe Işıklarda Yapı Kredi bankasının biraz ilerisinden Göztepe Benzinciye doğru gelen taksi dolmuşları kullanabilir ya da GZ1 hatlı otobüsü kullanabilir ve yukarıda anlatıldığı şekilde merkezimize ulaşabilirsiniz. 

Üsküdar istikametinden geliyorsanız; 2 numaralı otobüse binip Göztepe Benzinci ya da Sahrayıcedit duraklarında inerek ve yukarıda anlatıldığı şekilde merkezimize ulaşabilirsiniz.

 

Avrupa yakasından geliyorsanız; Taksimden AKM’nin önünden Ziverbey yolunu takip eden sarı dolmuşa binip Göztepe Benzinci de inebilirsiniz.  Yine Taksim ya da Mecidiyeköyden  202 no`lu otobüse binip Göztepe Benzinci de inerek kurumumuza ulaşabilirsiniz. 

 

Metrobüsle geliyorsanız; Son durak olan Söğütlüçeşme durağında inip Pendik minibüslerine ya da aşağıda belirtilen otobüs hatlarından birine bindikten sonra Göztepe Benzinci ya da Sahrayıcedit duraklarında inerek, yukarıda belirtildiği şekilde merkezimize ulaşabilirsiniz. 

 

Marmarayla geliyorsanız; Ayrılıkçeşme durağında indikten sonra Nautilius çıkışından çıkınız. Minibüs yolundan geçen Pendik – Kadıköy minibüslerine binerek merkezimize ulaşabilirsiniz.

 

Merkezimize araçla gelmek isteyen misafirlerimiz için adres tarifimiz: 

 

Eğer E - 5 istikametinden geliyorsanız; Sahrayıcedit / Erenköy sapağından girerek Atatürk Caddesi istikametinde devam ediniz.  Cadde sonunda solunuzda Sahrayıcedit Camii kalacak şekilde alt geçitten geçerek yola devam ediniz. Yolun ikiye ayrıldığını göreceksiniz. Siz sağ taraftan yani Göztepe – Bağdat Caddesi tarafından devam edeceksiniz. Yola devam ettikten sonra tam sol yaparak yola devam ediniz. Yolculuğunuz esnasında sağınızda Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi ve solunuzda Erenköy Kız Lisesi kalacak. Bu yoldan devam ettikten sonra ise bir yol ayrımına geleceksiniz. Karşınıza çıkan tabelada Göztepe/Çevreyolu yönüne yani sağ tarafa doğru döndüğünüzde merkezimizin bulunduğu Sadık Bey apartmanı sağınızda kalacak. 

 

Eğer Bağdat Caddesi istikametinden geliyorsanız; Göztepe Işıklardan, istasyon caddesi yönünde devam ediniz. Solunuzda Göztepe tren istasyonunu (şimdi inşaat halinde) ve yanında Barker Kırtasiyeyi göreceksiniz. İstasyonu geçtikten ve sağınızdaki inşaatın bitiminden hemen sonra trafik ışıklarına denk geleceksiniz. Işıklardan sağa dönerek Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesini görene kadar devam ediniz. Oradaki yol ayrımından sağa dönünüz (solunuzda Seda Alpay Bale ve Dans Okul, sağınızda ise Güzel Sanatlar Lisesi kalacak). Bu yoldan devam ettikten sonra ise bir yol ayrımına geleceksiniz. Karşınıza çıkan tabelada Göztepe/Çevreyolu yönüne yani sağ tarafa doğru döndüğünüzde merkezimizin bulunduğu Sadık Bey apartmanı sağınızda kalacak. 

 

Bağdat Caddesi tarafından gelirken başka bir alternatif yol olan Ethem Efendi Caddesini kullanarak da merkezimize ulaşabilirsiniz. Ethem efendi caddesinden girdiğinizde solunuzda Şimşek Fırın kalacak şekilde ilerleyiniz. Şimşek Fırını geçtikten sonra tren yolunu da geçerek hemen solunuzda Esse mağazasının bulunduğu “Kemal Okvuran” sokağı olacak. O sokaktan girdiğinizde ilerleyeniz. Yolun sonundan, Göztepe yönüne doğru yani yolun karşısına doğru devam ettiğinizde merkezimiz sağınızda kalacak.

 

Ayrıca minibüs caddesinden gelenler içinde GÖZTEPE BENZİNCİ ve SAHRAYICEDİT durağından geçen otobüs numaraları da aşağıda yer almaktadır

 

 

“Göztepe Benzinci” ya da “Sahrayıcedit” Durağından Geçen Hatlar

 

 

Hat No

Hattın Adı

 

19F

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ-FINDIKLI MAHALLESİ-KADIKÖY

19K

KAYIŞDAĞI-KADIKÖY

19M

ATAŞEHİR-KADIKÖY

19S

YENİDOĞAN-SARIGAZİ-KADIKÖY

19Y

FERHATPAŞA MAH-KADIKÖY

10B

ALTBOSTANCI-KADIKÖY

14AK

ALEMDAR-ZİVERBEY-KADIKÖY

14CE

ÇEKMEKÖY-KADIKÖY

14ÇK

Ş.ŞAHİNBEY-KADIKÖY

19ES

ESENŞEHİR MAH.-KADIKÖY

17

KADIKÖY-PENDİK

17L

KÜÇÜKYALI LOJMANLARI-KADIKÖY

ER1

ERENKÖY-KADIKÖY

ER2

KADIKÖY-ERENKÖY

GZ1

KADIKÖY – GÖZTEPE (sahil yolunu kullanarak Göztepe`ye çıkar, sonra minibüs yolundan Kadıköy`e devam eder)

GZ2

KADIKÖY – GÖZTEPE (minibüs yolunu kullanarak Göztepe`ye gider, sonra sahil yolundan Kadıköy`e devam eder)

2

ÜSKÜDAR - KADIKÖY

202

BOSTANCI - TAKSİM

 

 

 

 

 

Göztepe Mah. Dr.Rıfat Paşa Sk. Sadık Bey Ap. No:27 K:12 D:12 Göztepe İstanbul
0216 386 70 92