Büşra Muslu

Büşra Muslu, 2022 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur. Bu süreç içerisinde Prof. Dr. Mücahit Öztürk’ den Çocuk ve Ergen Psikopatolojisi, Uzm. Psk. Mehmet Teber’den Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Çocuk Psikolojisi, Doç. Dr. Vahdet Görmez’ den Çocuk ve Ergenlerde BDT, Psikiyatr Dr. Hülya Bingöl Çağlayan’ dan Attentioner Dikkatimi Topluyorum Programı, Klinik Psikolog İpek Kerestecioğlu’ndan Yetişkinlerde Klinik İlk Görüşme, SOBECE (Sosyal Beceri Çocuk Eğitimi), MOXO Türkiye’ den MOXO Dikkat Testi ve  Çocuk Gelişim Değerlendirme Testleri (D-2 Dikkat Testi, Burdon Dikkat Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, AGTE, Gesell Testi, Bender-Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Frostig Gelişimsel- Görsel Algı Testi, Catell 2A, Porteus Labirent Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Good Enough, Kelime Söyleşi Testi) eğitimlerini tamamlamıştır. Lisans eğitimi sürecinde çeşitli kurum ve kuruluşlarda staj yaparak çocuk, ergen ve aileler ile çalışmıştır.

Lisans eğitimi boyunca; Theraplay Sempozyum (Theraplay Oyun ve Aile Terapileri Derneği), Telefon, Tablet ve Televizyon Üçgeninde Çocuk Yetiştirmek (Uzm. Psk. Çağla Tuğba Selveroğlu), Çocuk ve Gençlerle Somatik Deneyimleme (Maggie Kline), Çocuklarla Online Terapi Yapmak (Klinik Psikolog Mehmet Teber), Bağımlılığın Olduğu Ailelerde Çocuklarla Çalışma (Klinik Psikolog Burcu Oğuzdoğan), Çocuklarda Resim Analizi (Doç. Dr. Aylin Sözer Çapan), Serebral Palsi ve Oyun Terapisi (Klinik Psikolog Mehmet Teber), Kaygılı Çocuklarla Çalışmak (Uzm. Psk. Elif Berra Çiftçi), Öz Şefkat- Farkındalık (Uzm. Psk. Zeynep Selvili Batuk), Travma, Çocuklar ve Oyun (Uzm. Psk. İrem Polat), Öz Şefkatli Farkındalık Temel Beceri Geliştirme (Psk. Dr. Christopher Germer), Çocuklarda Duygu Regülasyonu (Uzm. Psk. Elif Berra Çiftçi) konularında seminer ve sempozyumlara katılmıştır.

Alanda ilgili eğitimlerini almaya devam eden Büşra Muslu, aynı zamanda gelişimsel oyun grupları düzenlemekte, bireysel oyun danışmanlığı yapmakta olup SOBECE (Sosyal Beceri Çocuk Eğitim Programı), Çocuk merkezli oyun terapisi ve gelişimsel check-up programı uygulamaktadır.

Göztepe Mah. Dr.Rıfat Paşa Sk. Sadık Bey Ap. No:27 K:12 D:12 Göztepe İstanbul
0216 386 70 92